Anlægsgartner Nordjylland

Du har fundet den bedste anlægsgartner i Nordjylland. Vi kan hjælpe dig med at få den smukkeste have. Vi tilbyder både design af ny have eller hjælp til vedligehold af din eksisterende have.
Har du selv ideer til hvordan du ønsker din have skal se ud eller har du brug for inspiration fra vores dygtige ansatte? Lige meget hvad du ønsker, finder vi den bedste løsning til dig.

Din Anlægsgartner i Nordjylland

Står du og skal have opgraderet din have så er du kommet til det helt rette sted. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig når du skal bruge en anlægsgartner i Nordjylland. Vi tilbyder alt lige fra design af ny have, vedligehold af nuværende have, brolægning, bygning af havedam, terrasse, til salg af planter. Der er stort set intet vi ikke kan hjælpe dig med. Se også vores stedsegrønne buske her.

Anlægsgartner Nordjylland med erfaring

Ønsker du en smuk have? Så har du fået fat i den helt rigtige anlægsgartner i Nordjylland. I samarbejde med dig, designer vi præcis den have du ønsker dig og drømmer om. Vi hjælper dig med at få den smukke og dejlige have som du fortjener.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud - klik her!

​få et uforpligtende og GRATIS tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din have. Udfyld nedenstående formular, så vil vi vende retur snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

PLANTE EXPRESSEN ApS

Viborgvej 56 st. Binderup

9600 Aars

Tlf.: 50 57 00 01
E-mail: mikkel@planteexpressen.com
CVR: 32101615

Find os på facebook